Wil je graag jouw bedrijfssite verbeteren? Vraag vandaag jouw gratis website analyse aan!

Via deze analyse krijg je gratis informatie over hoe je je website kan verbeteren voor mobiele apparaten, hoe je een hogere positie kan behalen in Google en hoe je je website kan versnellen om geen potentiële klanten te missen! Gratis Website Analyse!

Onze Laatste Projecten Alle Projecten »

Onze Recensies!

Webdesign Mechelen - Getuigenissen

De samenwerking met TrueTech verliep zeer vlot en fijn. Ik werd goed op weg geholpen en kon altijd terecht voor eventuele vragen of problemen. De prijs-kwaliteit verhouding is echt uitstekend. Voor wie een professionele, aantrekkelijke website wil tegen een schappelijke prijs is TrueTech een echte aanrader!

Lars Desmet Personal Training
Webdesign Mechelen - Getuigenissen

Simon ontwikkelde voor ons beauty-,welness- en zonnecenter een professioneel op maat gemaakte, mobielvriendelijke website aan een faire kostprijs. Van in het begin werd duidelijk dat een enthousiaste webontwikkelaar als Simon geen enkel probleem uit de weg ging! Er werden persoonlijke foto’s genomen van onze zaak, de volledige werking werd in kaart gebracht en Simon reikte hierbij creatieve tips aan om extra klienteel aan te trekken, tips die ondermeer professioneel werden verwerkt in de website. Een aanrader voor iedereen die een websiteopfrissing of een ontwerp van een nieuwe website wenst te starten!

Luc Keller Esthetiek Lorelei
Webdesign Mechelen - Getuigenissen

Ik ben bij Simon terechtgekomen omdat ik door de bomen het bos niet meer zag op vlak van technologie. Dus ik zocht iemand die alles in duidelijke mensentaal kon uitleggen en ik wist dat hij hiervoor de goede persoon was. Hij denkt mee na over hoe je je website kan optimaliseren en als er vragen zijn, zal hij direct klaar staan met een antwoord. De website zelf is gebruiksvriendelijk en vrij makkelijk om aan te passen, wat voor mij wel belangrijk was omdat ik technisch niet zo sterk ben.

Fabian Craps Science Based Training
Webdesign Mechelen - Getuigenissen

Ik huurde Simon in voor een custom-built content management systeem voor mijn marketing website. Simon is tijdig beschikbaar en het is gemakkelijk om te communiceren met hem. Ik ben erg blij met de resultaten en zou hem aanraden voor rails gerelateerde projecten! Hij is daarnaast ook een vriendelijke kerel, dit maakt werken met hem nog aangenamer :)

Maxime Salomon TheGrowthBakery

Laatste Nieuws

Hoe Kan Je Alle Delen Van Je Bedrijf Verbeteren?

Vind je het soms moeilijk om het overzicht te behouden over alle verschillende delen van je bedrijf? Zou je graag meer resultaat zien van jouw acties? Misschien kan dit artikel je helpen!

10 Essentiële Elementen Van Een Goede Website

Vraag je je af wat jouw gebruiker belangrijk vindt bij het bezoeken van jouw website? Wel hier zijn een aantal dingen die je zeker niet mag missen!

Contacteer Mij!

Webdesign Mechelen - Contact

Simon Somlai

Webontwikkelaar | CV
Bel Mij!
Locatie
Kerkhoflei 5,
2861, Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Wegbeschrijving
GSM: +32 496 42 75 59
Email: info@truetech.be
Skype: SimonSomlai