Mijn Diensten

Dromen najagen?

Webapplicatie

Meer efficiëntie nodig in jouw organisatie? Op zoek naar unieke/zeer specifieke functionaliteit? Een nieuw concept dat de wereld zal verbazen? Wij helpen het realiseren!

Mijn Laatste Projecten Alle Projecten »

Mijn Recensies!

Webdesign Antwerpen - Getuigenissen

Het was een plezier om de afgelopen 2 jaar met Simon samen te werken. Hij is zeer gemotiveerd, creatief en leert graag dingen bij. Als u op zoek bent naar een communicatieve teamspeler met een sterk probleemoplossend vermogen, hoeft u niet verder te zoeken!

Bram Schrijvers Zappware
Webdesign Antwerpen - Getuigenissen

Omdat ik technisch niet zo thuis ben in de computerwereld ben ik via via terechtgekomen bij Simon. In ons eerste gesprek had hij al direct een aantal goede ideeén en zaten we meteen op dezelfde golflengte. Na een kleine week had Simon al in grote lijnen mijn volledige website gemaakt en na nog wat verdere aanpassingen stond mijn site al snel online. Zelf stond ik vastgenageld aan de grond hoe snel dit ging! Top kerel om mee samen te werken; professioneel, vriendelijk, creatief en dit voor een correcte prijs! Ook de na-service is van goede aard, niets is er teveel aan en hij is steeds tot uw dienst. Zeker een aanrader voor iedereen die weet wat hij wil maar niet voldoende kennis heeft over dit soort zaken.

Geert Knapen KnG Painting
Webdesign Antwerpen - Getuigenissen

Onze ervaringen met Simon zijn uitstekend, hij heeft met veel professionaliteit en kennis van zaken onze website in een modern kleedje gestoken. Simon denkt probleemoplossend, is creatief en heeft een kritische blik. Het optimaliseren van onze verouderde website was dan ook het hoofddoel. Resultaat: een website om trots op te zijn: helder, makkelijk toegankelijk en overzichtelijk. Ook de follow up van de website is prima. Bovendien heeft hij ons ook op eenvoudige manier uitgelegd hoe we zelf op onze website zaken kunnen aanvullen of veranderen. De samenwerking was prettig, vakkundig en ‘to he point’. Aan te bevelen dus !

Stephane Verelst Autocars Stephane Verelst
Webdesign Antwerpen - Getuigenissen

Ik huurde Simon in voor een custom-built content management systeem voor mijn marketing website. Simon is tijdig beschikbaar en het is gemakkelijk om te communiceren met hem. Ik ben erg blij met de resultaten en zou hem aanraden voor rails gerelateerde projecten! Hij is daarnaast ook een vriendelijke kerel, dit maakt werken met hem nog aangenamer :)

Maxime Salomon TheGrowthBakery
Webdesign Antwerpen - Getuigenissen

Ik ben bij Simon terechtgekomen omdat ik door de bomen het bos niet meer zag op vlak van technologie. Dus ik zocht iemand die alles in duidelijke mensentaal kon uitleggen en ik wist dat hij hiervoor de goede persoon was. Hij denkt mee na over hoe je je website kan optimaliseren en als er vragen zijn, zal hij direct klaar staan met een antwoord. De website zelf is gebruiksvriendelijk en vrij makkelijk om aan te passen, wat voor mij wel belangrijk was omdat ik technisch niet zo sterk ben.

Fabian Craps Science Based Training
Webdesign Antwerpen - Getuigenissen

Simon ontwikkelde voor ons beauty-,welness- en zonnecenter een professioneel op maat gemaakte, mobielvriendelijke website aan een faire kostprijs. Van in het begin werd duidelijk dat een enthousiaste webontwikkelaar als Simon geen enkel probleem uit de weg ging! Er werden persoonlijke foto’s genomen van onze zaak, de volledige werking werd in kaart gebracht en Simon reikte hierbij creatieve tips aan om extra klienteel aan te trekken, tips die ondermeer professioneel werden verwerkt in de website. Een aanrader voor iedereen die een websiteopfrissing of een ontwerp van een nieuwe website wenst te starten!

Luc Keller Esthetiek Lorelei
Webdesign Antwerpen - Getuigenissen

De samenwerking met TrueTech verliep zeer vlot en fijn. Ik werd goed op weg geholpen en kon altijd terecht voor eventuele vragen of problemen. De prijs-kwaliteit verhouding is echt uitstekend. Voor wie een professionele, aantrekkelijke website wil tegen een schappelijke prijs is TrueTech een echte aanrader!

Lars Desmet Personal Training

Laatste Nieuws Alle Artikels »

Hoe Kan Je Alle Delen Van Je Bedrijf Verbeteren?

Vind je het soms moeilijk om het overzicht te behouden over alle verschillende delen van je bedrijf? Zou je graag meer resultaat zien van jouw acties? Misschien kan dit artikel je helpen!

10 Essentiële Elementen Van Een Goede Website

Vraag je je af wat jouw gebruiker belangrijk vindt bij het bezoeken van jouw website? Wel hier zijn een aantal dingen die je zeker niet mag missen!

Contacteer Mij!

Webdesign Antwerpen - Contact

Simon Somlai

Webontwikkelaar

Bel Mij!
Locatie
Jan Moorkensstraat 78,
2600, Berchem
Wegbeschrijving
GSM: +32 496 42 75 59
Email: info@truetech.be
Skype: SimonSomlai